Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din decembrie, 2020

tiparul de proba

  dupa realizarea montajului se face un tipar de proba în sistem analog sau digital. Tiparul de proba se poate realiza in sistem Cromalin, Matchprint, Color-Key. Tiparul de proba este un instrument de [..] Tiparul de proba  implica tiparul executat inaintea tiparirii tirajului, dupa forme de text sau de ilustratii, intr-una sau mai multe culori, in scopul depistarii eventualelor erori si al aprecierii calitative a executiei fazelor premergatoare.

Prepararea cartonului

  Cartonul ondulat este combinaţia dintre două foi de hârtie numite   “capac”   lipite la o hârtie ondulată numită   “miez” . Aceste trei straturi  de hârtie sunt asamblate într-un mod care dă structurii generale o rezistenţă mult mai bună decât cea din fiecare strat. Această construcţie  face o serie de arce conectate, care sunt cunoscute pentru capacitatea lor mare de a sprijini greutăţi.          Monostrat: Produsă din 100% celuloză. Produsă din cel puţin 80% celuloză şi 15-20% hârtie deşeu. Multistrat (dublustrat): Stratul exterior este din 100% celuloză şi stratul suport din 80% celuloză-20% hârtie deşeu. Testliner Monostrat: Testliner 4: produsă 100% din amestec de deşeuri Multistrat: Testliner 1: stratul exterior este din 100% celuloză, iar stratul suport 50% celuloză şi 50% hârtie deşeu. Testliner 2: stratul exterior şi stratul suport sunt produse 100% din deşeuri de hârtie obţinute din ambalaje de carton. Testliner 3: stratul exterior 100% din deşeuri de hârtie obţinute din am

primul blog

 ce este un blog? Home Cursuri Online Articole Marketing Online marketing video marketing Optimizare Site Blog Negociere Vanzari Dezvoltare Personală Life coaching Mindfulness Energia Pozitiva Despre Webinarii Contact Logare   Creea Un blog, pentru început am putea să spunem că este un fel de site pe internet. Acest site (numit blog) este un fel de jurnal public. În acest jurnal poți să povestești întâmplări, poți să împărtășești cunoștințe, poți să-ți dai cu părerea. Practic,  este un loc unde poți scrie ce vrei și cei interesați poți să vadă. Poți să pui videouri, poți să pui poze, ce vrei tu.