Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din februarie, 2022

tema 24- ODD

 

tema 27 - Flori

 

tema 23 - DOT GAIN

  Perceptia falsa a unui obiect prezent inaintea ochilor,determinata de legile de formare a perceptiilor sau de anumite stari psihice sau nervoase.Iluzia este facut de un halou optic de culoare gri-deschis.

Tema 25 - Pantone

  Fuchsia   este o culoare  rosu-violaceu   aprins, numită după culoarea plantei   fuchsia , care la rândul ei a a fost denumită după botanistul german din secolul al XVI-lea, Leonhart Fuchs. Culoarea fuchsia a fost introdusă pentru prima dată drept culoarea unui nou colorant anilin numit  fuchsine , patentat în 1859 de chimistul francez François-Emmanuel Verguin. Colorantul a fost redenumit mai târziu în același an, magenta, pentru a sărbători o victorie a armatei franceze în batalia de la magenta, la 4 iunie 1859, în apropierea orașului italian cu acest nume. Prima utilizare înregistrată a  fuchsia  ca nume de culoare în limba engleză a fost în 1892. În imprimare color și design, există mai multe variații între magenta și fuchsia. Fuchsia are de obicei o culoare mai violetă, în timp ce magenta este mai roșiatică.

nume

 

tema 2 - viteza de copiere prin wi-fi

  Acesta este routerul  TP-Link TL-WR841N       detalii: Performanță: viteză wireless de 300 Mbps, ideală pentru aplicații, cum ar fi transmisia video HD are semnal wirelles stabil,asimileaza avantajele tehnologiei(channel-binding) astfel poate fi stabilita o legatura intre canale si pot fi uitlizate doua canale simultan pentru transmiterea datelor. Prin simpla apasare a butonului “QSS”, setarea instantanee a unei conexiuni securizate WPA2, mult mai sigura decat criptarea WEP a datelor.

tema 6 - securitate

                                            drumul catre casa de la scoala intr-o zi de iarna cand se suna de iesire merg catre statia de autobus 14 sau ma mai plimb pana in centru cu cativa prieteni,deobicei mergem la suc,apoi merg catre statia de 14 din centru si pornesc catre acasa,pe drumul catre casa merg cu o prietena si mai stam la discutii iar apoi ne despartim si merg singura,cand cobor de pe autobus,trec drumul si mai stau in fata blocului cu ceva prieteni din bloc si mai vorbim si apoi.

Tema 21 - spirala 2

 Eplicatii:       -Intr-un spatiu de 800x800px trebuie sa facem o spirala.       -Selectam RECTANGLE TOOL si facem un dreptunghi cat foaia,apasam CTRL T si selectam 100px pentru grosime.      -facem o spirala si selectam lungimea liniei cu CTRL T      -la sfarsit salvam PSD si JPG 

tema 21 - spirala

   1.am facut un patrat cu RECTANGLE TOOL  2.apoi am dat CTRL T si am modificat inaltimea si latimea 3.am salvat PSD si JPG