Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din februarie, 2023

Tema 15 - Reclama

 A lipi cu lipiciul herlitz   Lipește cu lipiciul herlitz.Calitatea este foarte buna,hartia,fotografiile si cartonul se lipesc foarte bine si este un produs excelent,are un tub din plastic rosu care atrage atentia fiind o calitate buna si este la un pret accesibil.Este un lipici solid.

Tema 37 - How to

  LUDO CLUB LUDO ESTE UN JOC IN ECHIPA PENTRU PATRU JUCATORI DE DIFERITE CULORI, ACELE CULORI FIIN ROSU VERDE GALBEN SI ALBASTRU,IN CARE TREBE SA DAI CU ZARUL SI CE NUMAR ITI PICA LA ZAR MUTI PANA AJUNGI LA CASA IN MIJLOC.

Tema 36 - Lazy grammar

  Am folosit text bos pentru a face patratele si apoi am scris parerea despre outfitului colegei mele,am copiat textul si lam inserat in acest link cu diacritice  https://www.diacritice.ro/ apoi am inserat textul cu diacritice in world in patratul creat din nou si am mai facut un patrat in care am inserat textul diferit din linkul acesta  https://diacritice.opa.ro/ . Am facut ss si am salvat ca si docx apoi am postat pe clasroom si pe blog.

Tema 19

 Am facut o fisa de 1600px pe 1600 px 150 rezolutie,si asa dupa ochi sper ca e bine

Tema 18 - Layers

  Normal layer - locul unde se afla layerul. Layer Effects - Efecte speciale aplicate imaginii din layerul respectiv.In cazul de fata am folosit efectul drop shadow, dar se pot folosi mai multe efecte in acelasi layer. Type Layer - la fel cu Image Layer, cu deosebirea ca acest layer contine text care poate fi editat.(Putem schimba forma, dimensiunea sau culoarea textului,etc.) Background - Mereu blocat, nu poate fi pus deasupra altui layer si nu se pot aplica efecte asupra lui. Icoana alaturata acestuia arata ca este blocat. Poate fi transformat in layer normal prin dublu click pe thumbnail.

Tema 34 - Language please!

𝘕𝘶𝘷𝘦𝘭𝘢 î𝘯𝘤𝘦𝘱𝘦 𝘤𝘶 𝘥𝘪𝘴𝘤𝘶ț𝘪𝘢 𝘥𝘪𝘯𝘵𝘳𝘦 𝘣ă𝘵𝘳â𝘯ă ș𝘪 𝘨𝘪𝘯𝘦𝘳𝘦𝘭𝘦 𝘦𝘪, 𝘎𝘩𝘪ță, 𝘱𝘦𝘳𝘴𝘰𝘯𝘢𝘫𝘦 𝘤𝘢𝘳𝘦 îș𝘪 𝘥𝘶𝘤 𝘷𝘪𝘢ț𝘢 î𝘯𝘵𝘳𝘦 𝘤â𝘮𝘱𝘪𝘢 𝘈𝘳𝘢𝘥𝘶𝘭𝘶𝘪 ş𝘪 𝘮𝘶𝘯ţ𝘪𝘪 𝘉𝘪𝘩𝘰𝘳𝘶𝘭𝘶𝘪. „𝘖𝘮𝘶𝘭 𝘴ă 𝘧𝘪𝘦 𝘮𝘶𝘭ţ𝘶𝘮𝘪𝘵 𝘤𝘶 𝘴ă𝘳ă𝘤𝘪𝘢 𝘴𝘢, 𝘤ă𝘤𝘪, 𝘥𝘢𝘤ă 𝘦 𝘷𝘰𝘳𝘣𝘢, 𝘯𝘶 𝘣𝘰𝘨ăţ𝘪𝘢, 𝘤𝘪 𝘭𝘪𝘯𝘪ş𝘵𝘦𝘢 𝘤𝘰𝘭𝘪𝘣𝘦𝘪 𝘵𝘢𝘭𝘦 𝘵𝘦 𝘧𝘢𝘤𝘦 𝘧𝘦𝘳𝘪𝘤𝘪𝘵” 𝘴𝘱𝘶𝘯𝘦 𝘣ă𝘵𝘳â𝘯𝘢, î𝘯 𝘵𝘪𝘮𝘱 𝘤𝘦 𝘱𝘦 𝘎𝘩𝘪ță î𝘭 𝘥𝘦𝘧𝘪𝘯𝘦ș𝘵𝘦 𝘥𝘰𝘳𝘪𝘯ţ𝘢 𝘥𝘦 𝘴𝘤𝘩𝘪𝘮𝘣𝘢𝘳𝘦 𝘴𝘪 𝘴𝘱𝘪𝘳𝘪𝘵𝘶𝘭 𝘥𝘦 𝘢𝘷𝘦𝘯𝘵𝘶𝘳ă. 𝘉ă𝘵𝘳â𝘯𝘢 𝘯𝘶-ş𝘪 𝘪𝘮𝘱𝘶𝘯𝘦 𝘢𝘶𝘵𝘰𝘳𝘪𝘵𝘢𝘵𝘦𝘢, 𝘤𝘪 𝘦𝘮𝘪𝘵𝘦 𝘶𝘯 𝘢𝘷𝘦𝘳𝘵𝘪𝘴𝘮𝘦𝘯𝘵, 𝘢ș𝘢 𝘤ă 𝘎𝘩𝘪ţă 𝘢𝘳𝘦 𝘭𝘪𝘣𝘦𝘳𝘵𝘢𝘵𝘦 𝘥𝘦 𝘢𝘭𝘦𝘨𝘦𝘳𝘦 ş𝘪, 𝘥𝘦𝘤𝘪 𝘵𝘰𝘢𝘵ă 𝘳ă𝘴𝘱𝘶𝘯𝘥𝘦𝘳𝘦𝘢, 𝘢ș𝘢 𝘤ă 𝘩𝘰𝘵ă𝘳ăş𝘵𝘦 𝘧ă𝘳ă 𝘦𝘻𝘪𝘵𝘢𝘳𝘦 𝘴ă-ş𝘪 𝘶𝘳𝘮𝘦𝘻𝘦 𝘥𝘰𝘳𝘪𝘯ţ𝘢. 𝘋𝘦 𝘭𝘢 𝘚𝘧â𝘯𝘵𝘶𝘭 𝘎𝘩𝘦𝘰𝘳𝘨𝘩𝘦, 𝘢𝘤𝘦𝘴𝘵𝘢 𝘢𝘳𝘦𝘯𝘥𝘦𝘢𝘻ă 𝘔𝘰𝘢𝘳𝘢 𝘤𝘶 𝘯𝘰𝘳𝘰𝘤, 𝘰 𝘤â𝘳𝘤𝘪𝘶𝘮ă

Tema 13 - Pietre

  1.caramida:element de constructie din care se pot face blocuri,case,fantani 2.gresia:fiind pusa pe jos in bucatarie,baie,etc 3.pietrele:scari si piatra de mormant

Tema 33 - Pahar

 Prima data am folosit elipse tool ca sa facem marginile paharului si dupa am folosit rectangle tool sa facem mijlocul paharului.Am pus efectele DROP SHADOW, INNER SHADOW, INNER GLOW.