Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din mai, 2021

Tema9 - managementul stresului

1.O plimbare scurtă             Foarte mulți studenți au impresia că trebuie să-și petreacă tot timpul din sesiune învățând pentru examene. Cu toate acestea, studiile au arătat că exerciții precum plimbatul îți pot îmbunătăți puterea de memorare a creierului. 2. Încearcă să dormi îndeajuns de mult           Pentru unii studenți, somnul este un subiect foarte delicat, mai ales dacă îți dorești să experimentezi studenția la maxim. 3. Mănâncă ciocolată neagră             C onsumul de ciocolată neagră cu peste 70% cacao ajută organismul să se relaxeze. Mai exact, consumul de ciocolată emană endorfine, care contribuie la lupta împotriva stresului. 4.  Atitudine pozitivă               Combate stresul și gândurile negative din spatele acestuia cu gânduri pozitive precum „mă voi descurca cu siguranță”. Chiar dacă la început gândurile pozitive vor părea forțate, nu renunța. În timp vei putea observa beneficiile.    5. Mănâncă sănătos               C hiar dacă mai devreme am amintit ciocolata ne

Tema6 - aptitudini personale

Spirit de echpă ❤ Indiferent unde lucrezi,este inevitabila interactiunea cu alte persoane.De aceea este important sa subliniezi ca esti comunicativa,prietenoasa si lucrezi foarte bine in echipă❤

Tema2 - Bunici si nepoți

De cate ori mergeam la bunica mea ii rpmiteam ca o sa vin mai des si ca data viitoare voi avea mai mult timp sa stam de vorba si sa imi povesteasca cum era la varsta mea,cum erau oamenii de atunci,cum era societatea,la ce visa ea cu adevarat.Bineînțteles ca nu ma tineam de cuvant si preferam sa ies cu prietenii decat  sa merg la bunica,chiar daca acolo imi gaseam linistea si ma relaxam asa cum nu o faceam nicaieri.     Acum cand bunica numai este in putere asa ca altadata,regret ca nam petrecut mai mult timp cu ea.

Tema1 - cum afecteaza o situatie de criza - studiu de caz

 O serie de actiuni internationale menite sa asigure accesul universal la vaccinuri,tratamente si teste de diagnostic pentru COVID-19.Aceasta criza a sistemului de sanatate si socio-economica,care necesita raspunsuri la mai multe nivele,in cadrul tuturor sectoarelor societatii noastre.Efectele aceste pandemii vor fi de durata.Se estimeaza ca va fi nevoie de cel putin 12 luni,pentru a produce un vaccin impotriva virusului COVID-19.Aspectele economice ale crizei generate de COVID-19,sunt fara precedent.În prezent,guvernul trebuie sa introduca masuri care sa sprijine interprinderile vulnerabile,pentru a evita pierderile de locuri de munca pe scara larga si sa mentina interprinderile operationale.

M1-TEMA 17

hexagon

 

Anchor point

                                                                                                                                                                                    

TEMA 16

 

Noaptea învierii

 În noaptea de înviere,fiecare crestin merge la biserică sau mănăstire pentru a aduce o lumină sfântă în casele lor.Tradiționalele ouă rosii se vopsesc si in noaptea de înviere,gospodinele isi umple cosul cu bucate pentru sfinți iar cele mai importante ar fi pasca si ouăle roșii.Spre miezul noptii preotul imparte lumina adusa de la Ierusalim pentru noi creștinii.Plecând toți acasă satul se alătură sărbătorii.Îmvierea domnului ne reda o noua speranță,o noua dorință de a fi mai bun si de a crede mai mult in Dumnezeu si de acea el ne trimite lumina din sufletul lui in casele noastre si căldura sufletului.   Învierea Domnului este o sărbătoare creștinească cât si cerească!